Ipari Beléptető Rendszerek

Üdvözöljük a DigiZár Plusz Kft weboldalán.
 Cégünk elsősorban a vezetékes és vezetéknélküli beléptető rendszerek tervezésében, telepítésében  és szervizelésében érdekelt, mint a DormaKaba vállalatcsoport hivatalos magyarországi partnere.
 A svájci DormaKaba, aki a világ 130 országában áll a biztonságos és okos biztonságtechnikai megoldások szolgálatában és a neve immár 150 éve jelképezi az innovációt, a biztonságot és megbízhatóságot. 
A DormaKaba csoport beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerei széleskörű megoldásokat kínálnak akár  kis cégek, szervezetek igényeire, de az integrált nagyvállalati rendszerek komplex kihívásaira is. A rendszerek rugalmasan testre szabhatóak a felhasználói igényeknek megfelelően, a klasszikus online rendszerektől kezdve, standalone eszközökön át a munkaidő nyilvántartásig - olyan jövőbe mutató megoldásokkal ötvözve, mint a mobiltelefonos nyitás és a vezeték nélküli technológiák.
Partnereinknek köszönhetően komplex és teljes körű zárrendszer szolgáltatást tudunk kínálni a kisebb cégektől a nagyvállalatokig: RFID kártyás beléptetők, mechanikus főkulcsos rendszerek és egyéb kiegészítők (pl: ajtóbehúzók, pánikzárak) is rendelhetők. 
  Az értékesítés mellett a rendszerek üzembe helyezése, szervizelése (7/24) és karbantartása, valamint a megfelelő terméktámogatás nyújtása is tevékenységünk fontos részét képezi. 

Ipari Beléptető rendszerek

Megbízható Rendszerek

Cégünk, a DigiZár Plusz Biztonságtechnika Kft 2016 óta foglalkozik offline digitális zárrendszerek tervezésével, telepítésével, karbantartásával.
  Legfontosabb magyarországi partnerünk a DormaKaba Zrt, amely piacvezető a világon az innovatív és megbízható technológia gyártásában és alkalmazásában a beléptetés terén.

Ipari Beléptető rendszerek

Igényeire szabva

  Az Önök projektjében – gondolva elsősorban az egymásra épülő feladatok (dolgozói beléptetés, munkaidő nyilvántartás, szállodai, éttermi és wellness beléptetés, elszámolás stb) stabil és hosszútávon megbízhatóan működő tervezésében és megvalósításában is cégünk a DormaKaba cég szakembereivel karöltve, egyeztetve működik együtt, hogy megtaláljuk az Önöknek legmegfelelőbb megoldást, természetesen a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve.
Ipari Beléptető rendszerek

Költségcsökkentő elemek

  A DigiZár Plusz Kft bár szoros kapcsolatot ápol, de nem kizárólagos partnere a DormaKaba cégnek, ennek köszönhetően javaslattal is élhetünk egyes, a rendszer működését nem befolyásoló, de költségcsökkentő elemek (például automata tolóajtó kiváltása egy más gyártó termékére) cseréjére.
Ipari Beléptető rendszerek

Üzemeltetés - Karbantartás

  Cégünk feladata nem merül ki a tervezés, telepítés-szerelés után sem, a rendszer utógondozását, karbantartását is vállalja – a garancia lejárta után is.  

  Társaságunk az eszközök éves teljeskörű  karbantartását  javasolja a biztonságos működés és a hosszú élettartam eléréséhez.

  Cégünk a rendszerbe telepített eszközöknek a javítását   0/24 órában az ország egész területén ellátja. A telefonon történő hibaelhárítás esetleges sikertelensége után 1 órán belül kollégánk elindul a javítás helyszínére


Ipari Beléptető rendszerek

Finanszírozás

Cégünk kedvező lízingkonstrukciókat  tud biztosítani pénzügyi partnercégén keresztül az általunk forgalmazott termékekre.
Rugalmasan kiválasztható futamidő ( 2, 3, 4 vagy maximum 5 év) nagyobb kezdő illetve záró összeg nélkül megkönnyíti ügyfeleink számára az előttük álló beruházást.

Ipari Beléptető rendszerek

Termékeink

Nem csak a szolgáltatásunk érdekli, hanem konkrét termékeink is?
Alább megtekintheti az általunk forgalmazott, PRÉMIUM minőségű termékeket, valamint akár le is töltheti műszaki lerírásukat.
Digitális Kilincspajzsok
Kilincsek és cilinder
Munkaidő nyilvántartó
rendszerek
Másolásvédelem
Dormakaba Expert, Gege Pextra
Toalett Beléptetés
Dormakaba
Automata tolóajtó
Dormakaba
Olajos ajtóbehúzó
Dormakaba
Kártyaolvasó
Dormakaba
Vészkijárati ajtóőr
Dormakaba
Dormakaba C-Lever Pro
Klasszikus formájú, felhasználóbarát, erős és megbízható kilincspajzs. A Dormakaba c-lever kompatibilis minden, standard, kereskedelmi forgalomban lévő bevésőzárral. Az esetek túlnyomó többségében nincs szükség zárcserére.
Termékismeretető letöltése
Dormakaba C-Lever Compact
Innováció, prémium megjelenés és csúcsminőség kompakt formában: a Dormakaba c-lever compact az első elektronikus kilincs, amely kiváltja a mechanikus kilincset miközben teljesen független a hengerzártól. Különféle kivitelben, megjelenésben érhető el. Különösen ajánlott irodák ajtajához, de könnyen felszerelhető üvegajtókra is. A kilincstől és a hengerzártól való elkülönültség gyors és könnyű felszerelést tesz lehetővé. Mindössze két rögzítő csavar szükséges, mint egy hagyományos, mechanikus kilincs esetén.
Termékismeretető letöltése
Digitális Cilinder
A Kaba digitális cilinderek mind külső megjelenésükben, mind az alkalmazott innovatív technológiában kiemelkedőek. Mindehez egy kompakt megjelenés társul, ill. vizuális és akusztikus jelző rendszerrel is ellátottak. Az energiatakarékos RFID elektronika érzékeli a beléptető médiát (pl. belépőkártya), ellenőrzi a jogosultságot és ennek megfelelően teszi nyithatóvá az ajtót. A moduláris felépítés miatt a telepítés kifejezetten gyors és könnyű. A különböző kivitelek (normál-, duál- és félcilinderek) lehetővé teszik, hogy mindenféle ajtóhoz legyen megoldásunk.
Termékismertető letöltése
Munkaidő nyilvántartó rendszerek
• Együttműködik bérszámfejtő rendszerekkel
• Rugalmas paraméterezési lehetőségekkel jól testreszabható
• Könnyen beállítható felhasználói jogosultsági szintek, láthatósági csoportok
• Egyszerűen nyomon követhető munkarend
Dormakaba Expert
A Dormakaba experT magas fokú másolásvédelmi funkciókkal és manipulációs nyitás elleni védelemmel felszerelt zárbetétrendszer. A kulcsot szinte lehetetlen másolni, mert a „kód” nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül a kulcsra és a bevezető élekre egyaránt.

Csapsorai 4 pozícióba helyezhetők, ez a speciális megoldás nemzetközi szabadalommal rendelkezik több, mint 20 országban. Az expertT rendszer magas permutációs kapacitásával ideális megoldás nagy bonyolultságú, védett zárrendszerekhez

4 csapsor, 22 edzett csap
3-5 db kulcs, speciális kulcsmarással
Színes „smart” kulcsjelölők 12 színben
Matt-nikkel kivitel
Védett kulcsprofil, magasfokú másolás- és manipulációs nyitás elleni védelem
Magkihúzás elleni védelem
Finomnyitás elleni védelem
Kulcs-, és zárutánpótlás szigorúan csak gyári körülmények között, jelszó és kódkártya ellenében
Kulcsütéses nyitás elleni védelem
Tűzállóság (T90)
Opció: vészfunkció; törésvédelem; acélházas kivitel
Szabadalom: változtatható pozíciójú csapsorok
Nemzetközi-, és európai szabadalom 2021-ig: WO 01/77466 A1, EP 1362 153
DIN 18252 szerinti 3/b osztály, Vds B osztály
Zárlati rendszer elemeként is rendelhető
Termékismertető letöltése
MABISZ
Gege Pextra

A Gege pExtra egy speciális másolásvédelmi funkciókkal felszerelt mechanikus zárbetét rendszer. A kulcsprofilba átlósan bemart, elágazó horony megakadályozza a betörési és manipulációs kísérleteket valamint védelmet nyújt az illegális kulcsmásolásokkal szemben. A Gege pExtra hengerzárbetétben egy speciális, központi csap található, amely védelmet biztosít a kulcsütéses nyitási módszerrel szemben (bumping key).

 • 5-7 edzett csap
 • 3 db kulcs
 • Védett kulcs profil
 • Megnövelt fúrásvédelem
 • Szabadalmaztatott technológia: átlós bemetszés, elágazó horony a kulcsprofilon
 • Maghúzás, finomnyitás elleni védelem
 • Kulcsütéses módszer elleni védelem (bumping key)
 • Tűzállóság (T90)
 • Biztonsági kódkártya
 • Opció: vészfunkció, aktív profil ellenőrző csap
 • Magyar Biztosítók Szövetsége által minősített EN 1303 szabvány szerinti 5. biztonsági osztály, DIN 18252 szerinti 3/b osztály
 • Nemzetközi szabadalom (2022-ig): WO 03/004806 A1
 • Európai szabadalom (2022-ig): EP 1362153
 • Zárlati rendszer elemeként is rendelhető
Termékismertető letöltése
MABISZ
Toalett Beléptetés
- 1 ajtó nyitására
- többféle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval
-számlálóval, állapotjelzővel
-kompletten, igény szerint helyszínen felszerelve.
- mágneszárral felszerelt ajtókhoz, forgó villákhoz, sorompókhoz vezéréséhez.
Dormakaba / Ditec
Automata tolóajtó - DormaKaba és a Ditec cég termékeit forgalmazzuk, telepítjük, szervízeljük és karbantartjuk.

 Az automata tolóajtó testi kontaktus nélkül nyílik, így csökkentve a kilincs érintésével járó higiéniai kockázatot.
Az automata bejáratok nagymértékben csökkentik a hőveszteséget télen, mérsékelik a hőséget nyáron.
Olajos ajtóbehúzó
• Egyetlen modell az összes hagyományos ajtóhoz
• Akár 1100 mm-es ajtószélességig
• Egy-és kétszárnyú ajtókhoz
• Kiváló ár-érték arány
• Kompakt konstrukció, időtlen dizájn
Dormakaba Kártyaolvasó
A tükör felületű Kaba olvasóval az összes elektronikus záródást biztosító eszköz pl. elektromos ajtónyitó, motoros zár, sorompó, automata ajtó nyitható.

A Kaba olvasó illeszthető bármilyen standard falsüllyesztésbe, amely két verzióban érhető el:

Távoli olvasó pl.: kültéri használathoz
Kompakt olvasó vállalati, üzleti alkalmazás pl.: beltérre
Termékismertető letöltése
Vészkijárati ajtóőr
Az ajtóőr biztosítja a vészkijáratot és lehetővé teszi annak egy kézmozdulattal történő nyitását a menekülési irányba.
Az ajtóőr zárt állapotban az ajtókilincset vagy a nyomórudat biztosítja, vész esetén az ajtót egy kézmozdulattal ki lehet nyitni. Az ajtókilincs vagy a nyomórúd lenyomásával lecsúszik az ajtóőr, és szabad utat engedve ezzel az ajtó nyitásának.. Ezzel egyidejűleg pedig folyamatos hangjelzés, riasztás hallható, és a vészkijárat használható.

Telefonszám: +36 20/407-53-58

Közösségi oldalunk: Facebook

Minden jog fenntartva © 2021 - Digizár Plusz Kft.
Készítette a Premium Website Hungary

crossmenu