Okos szállodai megoldások

Ambians szállodai szoftver

Az Ambiance webalapú alkalmazásként bárhonnan elérhető:A dormakaba alkalmazáson keresztül küldött digitális kulccsal a vendége a mobiltelefonja segítségével személyes kontaktus nélkül juthat belépésre jogosító jogosultsághoz az ott tartózkodása idejére. Airbnb hotelek vagy személyzet nélküli szállodák ideális megoldása.
Az Ambiance RX a távoli zárkezelést teszi lehetővé. A biztonság és a menedzsment területén maximalizálja a szálloda személyzetének hatékonyságát.

Confidant

A kecses vonalakkal, tiszta esztétikával és az RFID érintés nélküli technológiával növeli a vendégélményt. Ez az ultramodern zár a dormakaba beléptető szoftverrel és a kapcsolódó eszközökkel kényelmes és komplett szállodai megoldásokat biztosít akár mobiltelefonos nyitással is.


Teljesen zárt, érintésnélküli olvasóval működik.
Az elemek 50 000 nyitásig, vagy akár 3 évig is működnek.
Válassza a DigiZár Plusz online beléptető megoldását a pontosabb, gyorsabb ajtókezelés- és figyelés érdekében.

Quantum Pixel

Az elektronika az ajtóba rejtve, a Quantum Pixel látható eleme minimális, melynek köszönhetően észrevehetetlenül illeszkedik minden szálloda megjelenéséhez.


Mobil beléptetés

A Quantum Pixel Bluetooth Low Energy technológiájának köszönhetően, a vendégek a dormakaba mobil beléptetés segítségével mobileszközükkel biztonságosan használhatják a Quantum Pixel zárakkal felszerelt szálloda bármely ajtaját, melyhez jogosultságot kaptak.