Szolgáltatások

KARBANTARTÁS

A rendszeres karbantartás megnöveli a termék élettartalmát, csökkenti a meghibásodás lehetőségeit.  Személyre szabott karbantartási feltételeinkről kérjük érdeklődjön szakembereinknél.

7/24 SZERVIZSZOLGÁLTATÁS

Személyre szabott szervizcsomagjainkról kérjen bővebb információt kollégáinktól.

JAVÍTÁS ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN

Zárrendszerek tervezése és kivitelezése. Szolgáltatás egy kézből a rendszertervezéstől a műszaki kialakításig. Digitális és mechanikus zárrendszerek beintegrálása a már meglévő biztonsági rendszerbe

ZÁRRENDSZEREK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

A digitális technológia szabadsága , korlátlan lehetősége házasodik a mechanikus technika lehetőségeivel. A zárlati rendszer részévé válhat egy másik telephelyen lévő objektum is. A  zárlati rendszer a nagyszámú kombinációs lehetőség miatt akár több tízezer zárbetétből, illetve kulcsból is állhat, mely szempont a későbbi bővítéseknél is nagy jelentőségű. Az időfunkcióval ellátott zárbetétekkel idővezérelt beléptető vagy időnyilvántartó rendszerek is kialakíthatók, tehát például egy adott személy részére meghatározható, mely időtartományokban jogosult egy helyiségbe belépni. Ez a kivitel már nemcsak azt regisztrálja, hogy mely kulccsal működtették (vagy akarták működtetni) a zárbetétet, hanem a működtetés idejét is.

SZOLGÁLTATÁS EGY KÉZBŐL A RENDSZERTERVEZÉSTŐL A MŰSZAKI KIALAKÍTÁSIG

Fúrás-faragás nélküli kivitelezés akár műemlékoltalom alatt álló épületekben vagy régi építésű ingatlanokban. Ez a rendszer a ma ismert legmodernebb és legnagyobb biztonságot nyújtó technikával rendelkezik mind elektronikus, mind mechanikus téren. Minden rendszer egyedi, a programozásokat és változtatásokat csak a megfelelő jogosultságokkal rendelkezők végezhetik el. Ezért a kulcsok másolása vagy manipulálása (ami a zárbetétek átprogramozását jelenti) az arra nem jogosultak, illetve idegenek által nem lehetséges. E technika alapján kizárt a rendszer elemeinek a bűnözők által alkalmazott úgynevezett letapogatása is, a zárbetét pedig már eleve rendelkezik felfúrás elleni védelemmel.

DIGITÁLIS ÉS MECHANIKUS ZÁRRENDSZEREK BEINTEGRÁLÁSA A MÁR MEGLÉVŐ BIZTONSÁGI RENDSZERBE

A rendszer tervezése során lehetőség van a digitális és mechanikus eszközök ötvözésére a legoptimálisabb működés érdekében. A zárbetétek másodpercek alatt történő be- vagy átprogramozásával határozható meg a belépési jogosultság megadása, letiltása. Tehát egy elvesztett kulcsot rögtön le lehet tiltani az általa nyitható zárbetétben, míg ez egy mechanikus zárlati rendszernél gyakran több tucat, vagy több száz zárbetét cseréjét jelentheti.

TŰZGÁTLÓ, FÜSTGÁTLÓ NYÍLÁSZÁRÓ-SZERKEZETEK BEÉPÍTÉSE, FELÜLVIZSGÁLATA, KARBANTARTÁSA, JAVÍTÁSA.

RIASZTÓ RENDSZER ÉS KAMERA RENDSZER KIÉPÍTÉSE, JAVÍTÁSA, KARBANTARTÁSA.