Szállodai Beléptető Rendszerek

Üdvözöljük a DigiZár Plusz Kft weboldalán.
 Cégünk elsősorban a vezetéknélküli beléptető rendszerek tervezésében, telepítésében  és szervizelésében érdekelt, mint a DormaKaba vállalatcsoport hivatalos magyarországi partnere. 
A svájci DormaKaba, aki a világ 130 országában áll a biztonságos és okos biztonságtechnikai megoldások szolgálatában és a neve immár 150 éve jelképezi az innovációt, a biztonságot és megbízhatóságot.  
Ennek a páratlan háttérnek köszönhetően komplex és teljes körű szállodai beléptetés szolgáltatást tudunk kínálni a kisebb panziótól a nagyméretű hotelekig: - RFID kártyás szállodai zárrendszerektől a mobiltelefonnal történő nyitásig- hagyományos főkulcsos rendszereket - egyéb kiegészítők (energiamegtakarító eszköz, széfek, ajtóbehúzók, pánikzárak) is rendelhetők.   


Az értékesítés mellett a rendszerek üzembe helyezése, szervizelése (7/24) és karbantartása, valamint a megfelelő terméktámogatás nyújtása is tevékenységünk fontos részét képezi. ​Szállodai Beléptető Rendszerek

Vezeték Nélküli Rendszer

Az általunk kiépített dormakaba szállodai rendszer vezeték nélküli , tehát egyáltalán nem (vagy csak kis mértékben) igényli az épület kábelezését./ kártyaolvasó kiépítés esetén /.

Zárainkat ezen felül bontásmentesen, fel tudjuk szerelni a már meglévő ajtókra.Magas százalékban az eredeti zárszerkezetek is sikeresen tudjuk integrálni a kiépítés során.

A rendszer rugalmasan bővíthető és programozható.

Beléptető rendszerünkbe több, különálló épület is bevonható.

​Szállodai Beléptető Rendszerek

Könnyedén Programozható Belépőkártyák 

Az RFID (beléptető) kártyák hordozzák az összes olyan információt, melyek elengedhetetlenek a rendszer működéséhez. (belépési jogosultságok, belépések és azok időpontjának rögzítése, stb.)

A kártyák felprogramozása, beállítása pár másodperces művelet, melyet bárki rendkívül gyorsan elsajátíthat, így a szállodai személyzet könnyedén adhatja ki a beléptetőkártyákat a szállóvendégeknek.

Természetesen a kártyák, köszönhetően a beállítható jogosultságok széles skálájának nem csak a vendégek, de a személyzet által is használhatók, teljesen személyre szabhatók.  

​Szállodai Beléptető Rendszerek

Üzemeltetés - Karbantartás

A rendszeres karbantartás megnöveli a termék élettartalmát, csökkenti a meghibásodás lehetőségeit.  

Cégünk a garancia időn belül, illetve  lejártán túl is 7/24 órás szervizügyelettel, illetve általános karbantartási szolgáltatást biztosít ügyfelei részére.


​Szállodai Beléptető Rendszerek

Finanszírozás

Cégünk kedvező lízingkonstrukciókat  tud biztosítani pénzügyi partnercégén keresztül az általunk forgalmazott termékekre.

Rugalmasan kiválasztható futamidő ( 2, 3, 4 vagy maximum 5 év) nagyobb kezdő illetve záró összeg nélkül megkönnyíti ügyfeleink számára az előttük álló beruházást.